5 herfst tips

Of je nu uitkijkt naar het einde van de zomer of de vallende blaadjes liever fris groen aan de boom ziet hangen… Het najaar komt eraan! Mét 5 herfst tips van Happy Hippie. Handig, leuk, kleurrijk. Op de Thaise toer dus met fijne harembroeken die de Hollandse kou glansrijk doorstaan, een lief linnen shirt met een Aziatisch tintje én nog twee super handige items.

#1

Voor alle kinderen die weer naar school of naar de opvang gaan. De harembroeken Jazzy en Mavi zijn van een kwaliteit, die de Hollandse kou kan doorstaan. Effen en opgeleukt met een tailleband en zakje in een vrolijk design. Je kleine kan er fijn in rennen en klimmen.

Van maatje 74 t/m 116 in heel wat verschillende tinten.

#2

Is ‘t nog niet zo koel? Dan staat Happy Hippie’s linnen shirt met driekwart mouwen echt super cute op een harembroek of spijkerbroekje. Het is een offwhite shirt met een Aziatische twist. (We hebben trouwens ook de ‘zomer versie’ zonder mouwtjes)

Verkrijgbaar in 104 t/m 128

#3

De harembroeken zoals genoemd bij #1 zie je ook voor volwassenen in de webwinkel. Eveneens met een gekleurde tailleband en zak aan de voorzijde. De meeste bohemian broeken zijn geschikt voor mannen en vrouwen. Bekijk ze hier allemaal maar eens!

#4

Haast ‘s morgens? Dan heb je je haar (of dat van je kind natuurlijk) in no time in een paardenstaart met de HaarKnoop. Dit is de handmade versie van de vintage elastiekjes met balletjes.

Jammer genoeg kunnen ze niet meer ingekocht worden, dus op = echt op. Maar… nog steeds krijg je de 5e cadeau, zelfs nu ze in SALE staan voor maar € 1,95 per stuk!

#5

And last but not least, de vrolijke sleutelhangers met een piepklein portemonneetje eraan. Met rits, zodat alles fijn op z’n plek blijft. Dus, ideaal voor een huissleutel, wat kleingeld of andere rommeltjes. Check hier deze #madeinthailand beauties. In 8 kleuren, van roze tot oranje, van navy tot zwart… voor maar € 3,95

Tot zover de 5 herfst tips

maar zoals je weet vind je veel meer moois & vrolijks bij Happy Hippie! Deze lijst zou zomaar uitgebreid kunnen worden met items die absoluut het noemen waard zijn :) Volgende maand staat er weer een trip naar Thailand gepland en ga ik weer inkopen, dus houd de webwinkel in de gaten!