Ken je ze nog van vroeger, die plastic balletjes aan een elastiekje? De Happy Hippie style HaarKnoop is de handmade variant op dit vintage haaraccessoire. Gevonden op een kleine markt in Chiang Mai in het noorden van Thailand.

Je krijgt de 5e HaarKnoop altijd gratis, hoe leuk is dat…

In de video hiernaast kun je zien hoe super simpel je een paardenstaart maakt. Letterlijk in een handomdraai! Fijn voor in de drukke ochtendspits als iedereen naar school en werk gaat.

In de webwinkel zie je de handmade HaarKnoop in heel wat verschillende kleuren, keuze genoeg dus…

Hoe werkt de actie de 5e HaarKnoop gratis?

Heel eenvoudig. Je bestelt op de normale wijze bij GirlyStuff 4 knopen in de door jou gewenste tinten. Vervolgens geef je in het vakje ‘notitie’ op de afreken pagina aan welke kleur je er gratis bij wilt ontvangen. That’s it…

Nieuwsgierig geworden? Hier is het linkje naar de haaraccessoires, waar je de HaarKnopen kunt vinden.

HaarKnoop, ook voor volwassenen

Zoals ik hier boven al schreef, kocht ik de allereerste HaarKnopen op een markt in het hoge Thaise noorden. Maar, omdat het zo’n populair product is bestel ik natuurlijk met regelmaat bij. Weet je hoe dat in z’n werk gaat?

Vriendin Sang neemt contact met de verkoopster op via Line (de Thaise Whatsapp). Zij stuurt dan een foto met de op dat moment beschikbare kleuren HaarKnopen. Ik maak mijn keuze en geef de gewenste aantallen door. Daarna verschijnt het vriendelijke vrouwtje op haar scooter bij ons hotel met de bestelling. Super toch?