Armbandjes

met een Aziatische twist


Om maar met de deur in huis te vallen…

Je krijgt nu een Happy Hippie armbandje cadeau bij een bestelling van € 50 *)

En yep, je hebt deze actie al eerder voorbij zien komen. Vorig jaar was het een succes en we gaan fijn in de herhaling : ) Dus ga snel naar Happy Hippie en bekijk de fijne broeken en harembroeken voor jezelf en voor kinderen (al vanaf maatje 68), de andere #madeinthailand kleding zoals boho rokken, kindershirts en -setjes én natuurlijk de Noord Thaise tassen en accessoires…

Vanzelfsprekend mag je aangeven welke armband je wil ontvangen, want er staan heel wat modelletjes in de webwinkel.

Wat info over de armbandjes:
  • acht varianten
  • waarvan een aantal in diverse kleuren
  • prijs € 10,95 – € 12,95
  • geschikt voor kinderen én voor jezelf
  • gemaakt in Noord Thailand
  • hier zie je alle armbanden bij elkaar

Elke armband heeft een Aziatische twist en is voorzien van één of meerdere olifantjes. De meeste bedels zijn zilverkleurig, maar de Li heeft een geëmailleerde olifant en de Taya olifant is opgeleukt met turquoise steentjes.

Sommige exemplaren, zoals de Nisa en Rumi zijn met elastiek geregen en geschikt voor kinderpolsjes. Andere armbandjes hebben een ‘gewone’ sluiting. Armband Taya is te verstellen met een koordje.

Grappig weetje: Op de balie van mijn hotel in Chiang Mai stond een display met deze vrolijke armbandjes in diverse modelletjes. Ik kocht ze allemaal!

Maar verbazingwekkend genoeg vond ik ze ook op het strand van Jomtien. Het is daar een komen en gaan van venters: fruit, ijs, afgrijselijke t-shirts én dus ook vrouwtjes uit Chiang Rai om hun sierraden aan de man te brengen. ‘Tomorrow go home and make more…’

armband cadeau
Een armband cadeau, what to do?

Heel simpel. Plaats je bestelling van € 50 of meer *) in je winkelwagen en geef bij ‘notitie’ aan welke armband je wil ontvangen. Vergeet niet de eventuele kleur te vermelden!

Dus… op zoek naar mooie harembroeken, fisherman pants, geborduurde tassen of die bijzondere shawls? Jurkjes of rokjes (in SALE) voor meisjes of haaraccessoires? De nieuwe shirts voor kinderen, die geweldig staan bij de (harem)broeken? In de webwinkel van Happy Hippie zie je alle collecties.

*) vanzelfsprekend exclusief verzendkosten (à € 5,95)

Deze mooie actie is geldig t/m 31 juli 2024