20% zomerkorting

Laat het mooie weer maar komen (en blijven!)… En wat is nou fijner om er kleurrijk bij te lopen? In bijvoorbeeld een wijde broek of een harembroek? Daarom heeft Happy Hippie een fantastische actie, want je krijgt 20% zomerkorting op alle, maar dan ook alle kleurrijke luchtige kleding!

Deze kleding doet mee aan de actie:

*) op deze pagina zie je vanzelf op welke broeken en harembroeken je 20% zomerkorting krijgt.

harembroeken en broeken voor volwassenen

De kleurrijke harembroek Boho, de effen zwarte Indra of toch een ‘gewone’ broek, die absoluut niet gewoon is? De Jin is trouwens ook een eyecatcher met z’n handpainted decoratie.

In de categorie harembroeken en broeken voor volwassenen zie je bovenaan de klassieke harembroeken, met het lage kruis dus. Daaronder staan de broeken. Leuk om te weten dat ook de gloednieuwe collectie (nét ingekocht in het Noord Thaise Chiang Mai), zoals de broeken Ryma opgenomen zijn in deze actie. Ryma is verkrijgbaar in zes mooie tinten.

zomerse harembroeken voor kinderen

Harembroeken, de lekker wijde broeken met het kruis tussen de knieën of op de enkels, waarin je kind zich uitstekend kan bewegen. Met elastieken tailleband, zodat het tengere en iets vollere kinderen perfect past. Aan de onderkant zijn de broekspijpen ook voorzien van elastiek, zodat de broek lekker poft.

Broeken, ditmaal zonder het lage kruis maar ook lekker wijd! Over het algemeen met elastiek bij de enkels. Ook met deze (pof)broeken aan kunnen kinderen fijn spelen. De broeken met bloemenprintjes zijn veelal voor meisjes, terwijl bij jongens de effen en gestreepte broeken ook hartstikke leuk staan. Nieuw zijn de broeken met cirkelmotief. En ‘t beschermt fijn tegen allerlei zomerse stekers en bijters.

And last but not least zie je alle pancake pants voor meisjes. Dit zijn geinige katoenen broeken waarbij de voorpanden van de broekspijpen over elkaar heen vallen. Super cute en in heel wat vrolijke kleurencombinaties!

jurken en setjes

Lieve jurkjes met een fijn hippie gehalte zoals de Lusy, die gemaakt is van allemaal verschillende lapjes katoen of de Kanok (wat patroon of ontwerp betekent) zullen jouw (klein)dochter fantastisch staan. De nieuwe babyjurkjes Ela in ‘t rood of groen doen ook mee met de zomerkorting actie.

De setjes Aya bestaan uit een kort broekje en een hemdje met kwieke strikken op de schouders. Ideaal voor warme dagen óf als zomerpyjama.

shirts voor kinderen

Super cute linnen shirts in diverse modelletjes die geweldig staan bij de (harem)broeken, maar ook natuurlijk op een jeans of short. De katoenen shirtjes (mét of zonder geborduurde olifant) zijn lekker luchtig en natuurlijk uitermate geschikt voor in de vakantiekoffer!

Goed om te weten:
  • klik op bovenstaande linkjes om de categorieën te bekijken, of
  • ga naar Happy Hippie style om alle mooie items te zien (zoals de tassen, bottle bags, haaraccessoires, shawls, rokken en sleutelhangers)
  • SALE artikelen zijn uitgesloten van deze actie
  • de zomerkorting actie loopt t/m 30 juni 2024