shortcut naar…

tassen, tasjes en etuis
haaraccessoires
rokjes voor meisjes

Hier vind je alle broeken voor kinderen bij elkaar. De ‘niet-harembroeken’ dus. Wel lekker wijd en super comfortabel!

Je ziet hier vrolijk gebloemde broeken in allerlei kleuren, gestreepte exemplaren in diverse modellen, maar ook fijne effen modellen.

Verreweg de meeste broeken in deze categorie zijn gemaakt van luchtig katoen. Een enkele wijde broek is gemaakt van een stevigere stof, die uitstekend geschikt is voor het Hollandse natte en koude weer. Als het écht heel fris is, kun je er natuurlijk altijd nog een maillotje onder aantrekken.

Ken je de pancake pants? Dit zijn gebloemde broeken voor meisjes met aan de voorzijde een overslag. Als een pannenkoek dus :) Je zult ze niet overal tegenkomen, want het is een eigen ontwerp van één van m’n favoriete adresjes in Chiang Mai. Verkrijgbaar in nogal wat designs en in de maten 74 t/m 116. Ideale broeken voor de lente en de zomer!

Wil je de Thaise stijl nog meer doorvoeren?

Kies dan voor zo’n vrolijkeHaarPompoen bij de haaraccessoires. Je vind ze in diverse modelletjes in de webwinkel. De allernieuwste heeft pompoentjes én een gehaakte bloem.  Je kunt je kind verrassen door ook een tasje te bestellen. We hebben ze in heel wat kleurtjes en ze sluiten fijn met een rits, zodat er niks uit kan vallen. De kostbaarheden van je kind (lees schelpjes, steentjes of klein speelgoed) kan veilig meegenomen worden!

Let op: In deze categorie vermelden we de broeken, maar Happy Hippie heeft ook heerlijk luchtige zomerse harembroeken in een paisley print, met bloemen, met streepjes… Check alle zomerse harembroeken hier!