perfect te combineren met…

tassen
shawls
tasjes

De #happyhippie broeken voor volwassenen

In deze categorie vind je nogal wat broeken voor volwassenen met de #bohovibe…

Tijdens elke inkoopronde in Thailand loop ik tegen andere designs aan. Die broeken met de super toeristische olifantenprint laat ik fijn links liggen. De broeken voor volwassenen die wél door de Happy Hippie selectie komen hebben diezelfde hippe uitstraling als de harembroeken, maar missen het voor de laatste categorie zo specifieke lage kruis.

Luchtig

Over de broeken Ryma bijvoorbeeld:

  • gemaakt voor 100% rayon
  • ‘one size fits all’ (t/m maat 40/42)
  • de buitenbeen lengte is 100 cm
  • met steekzak
  • elastieken tailleband
  • verkrijgbaar in diverse kleuren

De katoenen broeken Asya zijn net zo luchtig en hebben praktisch dezelfde specificaties en zijn net zo kleurrijk. Alleen hebben ze aan de onderkant van de broekspijpen elastiek. Liever een rechte pijp? Het elastiek is gemakkelijk te verwijderen…

In twee categorieën

Je ziet de broeken Overslag en Yada in zowel de categorie harembroeken voor volwassenen als in broeken voor volwassenen. Dat komt omdat ze een beetje tussen beide modellen zitten. Wel wijd met een baggy uitstraling, maar niet met een laag kruis.

Deze twee broeken zijn effen en in verschillende kleuren verkrijgbaar. In tegenstelling tot de bovengenoemde modellen zijn ze gemaakt van een heerlijk zachte, iets stevigere katoen. Het hangt tegen flanel aan : )

Hou vooral deze categorie in de gaten, want er zullen na elke Thaise strooptocht nieuwe designs op staan!