Echt… als je in april een bestelling van € 50 of meer plaatst, krijg je er een cadeaubon van € 10 bij!

Misschien ken je de GirlyStuff cadeaubon met z’n vrolijke design al wel. Je kunt ‘m fijn personaliseren en aan die lieve juf, je vriendin, die behulpzame buurvrouw geven als bedankje. Je krijgt de bon namelijk in een leuke cadeauverpakking toegestuurd (niet dichtgeplakt, zodat je er zelf ook nog op kunt schrijven).

Of je houdt de GirlyStuff cadeaubon zelf en je bent € 10 minder kwijt aan de volgende bestelling… :)

De bon blijft een heel jaar geldig!

Mag ik je wat ideetjes aan de hand doen?

Allereerst wil ik je de tassen Yuna laten zien (op de pagina ónder de grote tassen). Ingekocht op een kleine markt in Chiang Mai, waar ik als enige ‘farang’ (Thais voor buitenlander) liep te struinen. Gelukzalig werkte ik de hele stapel tassen met typisch Noord Thais borduurwerk door en vond prachtige exemplaren in 7 kleuren.

De hoogte van deze ronde tas is 24 cm en de (platte) breedte is 28 cm. De bodem is ovaal en heeft de volgende afmeting: 19,5 x 14 cm. Je kunt de bovenkant van de tas met een koord (à la ouderwetse picknick mand) dichttrekken, zodat al je kostbaarheden veilig opgeborgen zijn. De schouderbanden zijn van zwart katoen en hebben een breedte van 3 centimeter. Het mooie borduursel zit trouwens rondom, dus het maakt niet uit hoe je de tas over je schouder hangt!

ronde tassen

Een tweede topper is de baggy harembroek Boho. Hiernaast (of hieronder als je op je mobieltje scrolt) zie je de broek in vooral groentinten.

Maar… de voorraad is héél divers! Er zijn baggy’s met een blauwe hoofdtint, maar ook met een roze, paarse of die bovengenoemde groene. En dan natuurlijk de bonte mix van allerlei heldere kleuren. Niet één broek is hetzelfde.

Daarom kun je in het vakje ‘notitie’ bij je bestelling aangeven welke hoofdkleur je graag zou willen ontvangen. Dan ga ik voor je op zoek :) Natuurlijk: op = op …

Super te combineren met een eenvoudig effen hemdje of t-shirt.

Als je dus voor minimaal € 50  bestelt, krijg je er een cadeaubon van € 10 zomaar bij!

Bekijk de website op je gemak… Er staan echt veel leuke dingen op. Voor kinderen, voor jezelf.

Deze actie is de hele maand april geldig. Veel shopplezier!

baggy harembroek Boho 3