Dankjewel lieve juf…

Waarschijnlijk word je rond deze tijd overspoeld met allerlei mailtjes, Facebook en Instagram berichten. Het ene ‘dankjewel lieve juf’ cadeautje is nog leuker dan ‘t ander… Mokken, lekkere chocolaatjes, schriften of pennen met speciale tekst.

En toch ga ik je de Happy Hippie style items niet onthouden! Ze zijn namelijk origineel, ‘t allerliefst én betaalbaar!

Mijn absolute favoriet is de sleutelhanger Hart waarbij woorden niet nodig zijn… En dat voor maar € 4,95.

Dit handmade item vond ik op een piepkleine lokale markt in Noord Thailand. Telkens als ik op inkoopjacht ga, zijn er weer andere kleuren beschikbaar. De afmeting van het hart is 4,5 x 4 cm. Omdat er een geinig belletje aan zit, hoef je maar met je tas te rammelen wanneer je je sleutels wilt vinden!

Tip:

Doe een leuk kaartje bij dit cadeautje met de tekst:

  • Je bent een HARTstikke lieve juf
  • HARTelijk bedankt voor het afgelopen jaar
  • Een juf in HART en nieren
  • Met HART en ziel stond je voor de klas, dankjewel

sleutelhanger hart compilatie smal
Nog meer ideetjes…

Ook leukerdjes zijn de etuis. Handig voor van alles en nog wat, je slaat dus nooit de plank mis! De etui Rainbow en de handmade patchwork etui hebben dezelfde afmeting, namelijk 19,5 x 12 cm. Je betaalt € resp. 6,95 of € 8,95 per stuk.

Liever iets kleiners? Dan zit je helemaal goed met de handspiegel in de etui van Thaise zijde voor maar € 5,95

Pak je graag groot uit omdat de juf een onuitwisbare indruk heeft achter gelaten? Verras haar dan met een Happy Hippie style shawl! ‘t Is een wonderlijke mix van organza en zijdezachte tricot. Verkrijgbaar in bijna 30 kleuren à € 14,95
.
And last but not least… de prachtige grote tassen in veel verschillende designs. Jij weet ongetwijfeld welke kleuren en patroontjes de juf ‘t mooist vindt.
Dus, wedden dat je het perfecte ‘dankjewel lieve juf’ cadeautje vindt bij Happy Hippie?