3e (harem)broek gratis

De derde zomerse (harem)broek voor kinderen GRATIS

Dit is een jaarlijks terugkerende actie :) Natuurlijk kunnen we heel luidruchtig gaan roepen ‘wegens doorslaand succes bla bla bla’, maar dat is nogal onzinnig…  Er zijn echt al heel wat luchtige (harem)broekjes verstuurd, maar het is fijn dat je ook dit jaar kan genieten van zo’n derde broekje gratis : )

Hoe gaat de actie in zijn werk?

Simpel… Je plaatst op de normale manier je bestelling voor twee (of een veelvoud hiervan) zomerse broeken en op de afreken pagina vul je bij  ‘notitie’ in welke zomerse harembroek je gratis wil ontvangen. Vergeet niet de juiste maat te vermelden!

En geloof ‘t maar… Er is zóveel keuze in Happy Hippie’s webwinkel! Onder de foto lees je er meer over.

3e (harem)broek gratis
de traditionele harembroek

Om te beginnen zijn er natuurlijk de traditionele harembroeken voor kinderen. Lekker luchtig katoen, elastiek in de taille en onder aan de broekspijpen én lekker veel bewegingsruimte.

Deze bohemian broeken zijn er in heel wat verschillende motiefjes; vrolijk gebloemd, mooie paisleys, cirkels en retro. Wist je trouwens dat je lang plezier kunt hebben van een zomerse harembroek? In het artikel een harembroek gaat drie seizoenen mee lees je er meer over.

De hippie broeken zijn er al vanaf maatje 68, dus je kunt je baby ook fijn beschermen tegen vervelende zomerse stekers en bijters zonder dat je je kindje dik moet inpakken. Je vindt deze zomerse harembroeken trouwens t/m maat 128 in de webwinkel.

de ‘gewone’ broeken

Nou ja, gewoon… Hiermee wordt bedoeld dat ‘t geen harembroeken zijn met een laag kruis. Het zijn nog steeds fijne hippie broeken, die lekker ruimvallend zijn. Natuurlijk weer met leuke designs, zoals bloemen en strepen. Maar ook effen. Een aantal broekjes is driekwart, zodat ze op de kuit vallen. Absoluut geschikt voor jongens én meisjes.

de pancake pants

In de categorie pancake pants zie je de vrolijke zomerbroeken, die aan de voorzijde overlappende broekspijpen hebben. Ze worden ook wel culottes genoemd. Eigen ontwerp van mijn vaste adresje in Chiang Mai. Verkrijgbaar van maatje 74 t/m 116.

Uitzonderingen:

De actie ‘De derde zomerse (harem)broek voor kinderen gratis’ geldt dus voor de luchtige katoenen broekjes. Dat betekent dat er een aantal harembroeken níet meedoet, namelijk: Fancy, Nura, Gida, Jazzy, Kangaroo, Mavi, Overslag en de broeken in SALE.

Deze mooie actie is geldig t/m 30 april 2024