shortcut naar…

tassen, tasjes en etuis
haaraccessoires
rokjes voor meisjes

Hier vind je alle effen harembroeken voor kinderen bij elkaar. Nou ja… effen. De tailleband en de zak aan de voorkant van de meeste broekjes zijn van vrolijke stof in Noord Thais design. De kwaliteit van deze harembroeken is stevig en uitstekend geschikt voor het Hollandse natte en koude weer. Als het écht heel fris is, kun je er natuurlijk altijd nog een maillotje onder aantrekken.

Let op: bij inkooprondes in Thailand loop ik telkens tegen weer nieuwe designs aan. Dus het motief van de band en het zakje kan afwijken van de foto’s bij de producten.

Combineer de originele effen harembroeken voor kinderen met een truitje of longsleeve. Met een spijkerjasje erop staat ‘t super gaaf! Sneakers of laarsjes eronder en de hippe look is compleet.

Wil je de Thaise stijl nog meer doorvoeren?

Kies dan voor de vrolijke haaraccessoires van Happy Hippie, zoals bijvoorbeeld de HaarPompoen. Je vind ze in diverse modelletjes in de webwinkel. Zelfs met visjes, kikkers of een gehaakte bloem.

Let op: de meeste effen harembroeken in deze categorie zijn van stevige kwaliteit stof, maar Happy Hippie heeft ook heerlijk luchtige uni harembroeken. Check alle zomerse harembroeken met paisley motief, bloemen, streepjes en andere designs maar eens!