shortcut naar…

tassen, tasjes en etuis
haaraccessoires
rokjes voor meisjes

Hier vind je alle effen harembroeken voor kinderen bij elkaar. Nou ja… effen. De tailleband en de zak aan de voorkant van de meeste broekjes zijn van vrolijke stof in Noord Thais design. De kwaliteit van deze harembroeken is stevig en uitstekend geschikt voor het Hollandse natte en koude weer. Als het écht heel fris is, kun je er natuurlijk altijd nog een maillotje onder aantrekken.

Let op: bij inkooprondes in Thailand loop ik telkens tegen weer nieuwe designs aan. Dus het motief van de band en het zakje kan afwijken van de foto’s bij de producten.

Combineer de originele effen harembroeken voor kinderen met een truitje of longsleeve. Met een spijkerjasje erop staat ‘t super gaaf! Sneakers of laarsjes eronder en de hippe look is compleet.

Wil je de Thaise stijl nog meer doorvoeren?

Kies dan voor zo’n vrolijke HaarPompoen. Je vind ze in diverse modelletjes in de webwinkel. De allernieuwste heeft pompoentjes én een gehaakte bloem.  Je kunt je kind verrassen door ook een tasje te bestellen. We hebben ze in heel wat kleurtjes en ze sluiten fijn met een rits, zodat er niks uit kan vallen. De kostbaarheden van je kind (lees schelpjes, steentjes of klein speelgoed) kan veilig meegenomen worden!

Let op: In deze categorie vermelden we de effen harembroeken in de stevige kwaliteit stof, maar Happy Hippie heeft ook heerlijk luchtige zomerse harembroeken in een paisley print, met bloemen, met streepjes… Check alle zomerse items hier!