check ook…

sleutelhangers
tassen
cadeaubonnen

Hierboven zie je alle mooie etuis in de Noord Thaise stijl

Natuurlijk hoef ik je niet te vertellen hoe fijn het is om spulletjes op te bergen in etuis… Of het nou haaraccessoires, tekenpotloden, USB-sticks, medicijnen of make up is.

Maar het is een stuk leuker als je items in een mooie etui zitten. Op lokale markten in Chiang Mai, waar ik als enige ‘farang’ (Thais voor buitenlander) liep te struinen, vond ik de mooiste exemplaren.

Veelal handmade etuis

De patchwork etuis zijn gemaakt van stukjes aan elkaar genaaide zijde met borduursels. Andere etuis hebben alleen maar geborduurde patronen, zo mooi… En in een variatie van kleuren. Over het algemeen worden de etuis at random (dus willekeurig) verstuurd. Maar als je voorkeur hebt voor een bepaalde kleur, kun je dat aangeven bij ‘notitie’ in je bestelling. Zolang de voorraad strekt natuurlijk!

De etuis Siya zijn echt schatjes

Klein, zodat ie altijd in je tas past. Over tassen gesproken… Heb je de mooie tassen in Noord Thaise stijl gezien? Groot met geborduurde patronen en iets kleiner met kruissteek borduursel. ‘t Zijn plaatjes, waar je absoluut de show mee steelt.

Kortom, er is in de webwinkel altijd een etui te vinden die precies bij jou (en je tas) past!

Een tip

Wil je aan het einde van het schooljaar de juf bedanken, maar eens niet met chocolade of een struik bloemen? Geef haar dan een mooie #madeinchiangmai etui!