dubbele winactie Gelukspoppetjes.eu & Happy Hippie

dubbele winactie gelukspoppetjes.eu & happy hippie

Als ik zo’n old fashioned gelukspoppetje zie, krijg ik altijd een glimlach op mijn gezicht. Noem het nostalgie, noem het sweet memories… Heb jij dat ook?

Dubbele winactie: maak kans op één van de vijf sets met affirmatie kaartjes en een sleutelhanger met hart

Jans van Gelukspoppetjes.eu en ik kennen elkaar al een poosje. Ooit, op de redactie van Groter Groeien waar ik met plezier jarenlang werkte, zag ik haar persberichten binnenrollen. En yep, die smile verscheen direct :)

We zetten samen een leuke dubbele winactie op touw:

Happy Hippie geeft vijf sleutelhangers met het geborduurde hart (+ een verrassing) weg én Gelukspoppetjes.eu vijf sets van die prachtige affirmatie kaartjes.

Voorwaarden winactie

  • de winactie loopt van 4 t/m 19 februari 2023
  • iedereen mag meedoen aan de winactie door één keer het formulier in te vullen (meerdere keren heeft geen zin)
  • door bovenstaand formulier in te vullen maak je kans op de op deze pagina genoemde prijzen – niet inwisselbaar
  • na de einddatum van de winactie loten we de winnaar en maken we deze bekend op social media (Instagram van Happy Hippie en Facebook van Happy Hippie)
  • met de winnaar zelf wordt persoonlijk ook contact opgenomen via e-mail. Je naam en e-mail adres sturen we door naar de aanbieder van de prijs, in dit geval Gelukspoppetjes.eu dus
  • de winnaar heeft dan 24 uur om haar of zijn prijs te claimen
  • Gelukspoppetjes.eu en Happy Hippie Style stellen de prijzen ter beschikking, gebruiken de gegevens die je op dit formulier verstrekt om contact met jou op te nemen en om updates en marketing aan te bieden. Door je e-mailadres hier in te vullen en aan ons te versturen, stem je ermee in dat wij je gegevens mogen verwerken in overeenstemming met onze privacyverklaring. Je kunt op elk moment uitschrijven door middel van een duidelijke ‘schrijf je uit’-link in de footer van onze nieuwsbrieven, of door contact met ons op te nemen via [email protected]. We behandelen je gegevens met respect en gebruiken ze alleen voor onze eigen doeleinden. No spam!
  • deze promotie wordt niet gesponsord, onderschreven, georganiseerd of geassocieerd met Instagram en/of andere sociale media welke zijn gebruikt bij deze winactie.

Over Gelukspoppetjes.eu:

Naast de traditionele gelukspoppetjes zie je op de website hangertjes in ontzettend veel verschillende thema’s. Super om iemand met een klein gebaar te verrassen of een hart onder de riem te steken. Maar je wordt ook direct verliefd op alle andere artikelen in het gelukspoppetjes thema. Sleutelhangers, notebooks, boekleggers, pennen en niet te vergeten de lieve kaartjes.

Over Happy Hippie:

Harembroeken voor kinderen én volwassenen, meisjesrokken en -jurkjes, maar ook tassen, etuis, haaraccessoires en sleutelhangers in die prachtige Noord Thaise stijl. Alles #madeinthailand en met zorg ingekocht op piepkleine en enorme markten in Chiang Mai en Bangkok. Happy Hippie haalt Thaise vrolijkheid naar Nederland!