gratis een sale artikel

Een verrassende actie…

Deze actie is vorig jaar zó goed in de smaak gevallen, dat we ‘m herhalen. Dus… om maar met de deur in huis te vallen, je mag gratis een SALE artikel uitkiezen bij je bestelling van minimaal € 25.

De SALE pagina is flink uitgebreid. Naast harembroeken voor kinderen, vind je er wikkelrokjes voor meisjes in die typisch Noord Thaise stijl uit Chiang Mai. Oh, en niet te vergeten die cute polkadot jurkjes (met en zonder mouwtje) en de liefste blauw of roze gebloemde jurken met V-hals en striksluiting op de rug.

Over de broeken gesproken… Dat zijn dus alle geruite harembroeken, die met cirkels of de allerlaatste paarse baby baggy met visjes print. Maar ook de bijzondere button baggy met z’n piepkleine zwart/grijze ruitje. Keuze genoeg dus!

Sofar de Happy Hippie artikelen voor kinderen. In SALE vind je nu ook leuke shirts met een Aziatische twist en tassen voor jezelf! En de fijne HaarKnopen, die we jammer genoeg niet meer kunnen inkopen.

Hoe gaat de actie Gratis een SALE artikel in zijn werk?

Simpel. Je plaatst op de normale manier je bestelling en op de afrekenpagina vul je bij  ‘notitie‘ in welk SALE item je gratis zou willen ontvangen. Vergeet niet de juiste maat te vermelden!

Voor alle duidelijkheid, de minimale besteding van € 25 is vanzelfsprekend exclusief verzendkosten.

Benieuwd naar alle fijne harembroeken, tassen & accessoires? Je kunt HIER klikken om direct naar al ‘t moois in de webwinkel te gaan.

Deze actie is t/m 31 januari 2023 geldig.