gratis een sale artikel

Een verrassende actie…

Deze actie is de afgelopen jaren zó goed in de smaak gevallen, dat we ‘m herhalen. Dus… om maar met de deur in huis te vallen, je mag gratis een SALE artikel uitkiezen bij je bestelling van minimaal € 25.

De SALE pagina is flink uitgebreid. Naast een paar harembroeken voor kinderen, vind je er (wikkel)rokjes voor meisjes in die typisch Noord Thaise stijl uit Chiang Mai. Oh, en niet te vergeten die cute polkadot jurkjes (met en zonder mouwtje)

Over de broeken gesproken… Dat zijn dus nu ook alle pancake pants, voor meisjes, die geinige overslag broeken. Maar ook de bijzondere button baggy met z’n piepkleine zwart/grijze ruitje.

Bij Accessoires zie je de liefste haarspeldjes en -elastiekjes voor meisjes, zoals de HaarBloem en de schuifjes met echte knoopjes. Keuze genoeg dus!

álle shawls in SALE

Sofar de Happy Hippie artikelen voor kinderen. In SALE vind je ook enkele leuke shirts met een Aziatische twist en álle Happy Hippie shawls. 20+ kleuren in een wonderlijke mix van organza en zijdezachte tricot. Nu geen € 12,50 meer, maar slechts € 5,95. Leuk toch?

Hoe gaat de actie Gratis een SALE artikel in zijn werk?

Simpel. Je plaatst op de normale manier je bestelling en op de afrekenpagina vul je bij  ‘notitie‘ in welk SALE item je gratis zou willen ontvangen. Vergeet niet zonodig de juiste maat te vermelden!

Voor alle duidelijkheid, de minimale besteding van € 25 is vanzelfsprekend exclusief verzendkosten.

Benieuwd naar alle fijne (harem)broeken, tassen & accessoires? Je kunt direct naar Happy Hippie style om al ‘t moois in de webwinkel te bekijken.

Deze actie is t/m 31 augustus 2024 geldig.