ook dit jaar weer deze super actie!

allemaal harembroeken

Vorig jaar was de gratis zomerse (harem)broek deal een doorslaand succes! Dus, we gaan in de herhaling. Om nu maar gelijk met de ‘actie-deur’ in huis te vallen:

als je een harembroek of fisherman pants voor volwassenen bestelt, mag je er een zomerse (harem)broek voor kinderen bij uitzoeken

.

Hoe leuk is dat… Gewoon voor niks! Om ‘t je gemakkelijk te maken hierbij de linkjes naar de harembroeken en de fisherman pants voor volwassenen:

En op onderstaande foto zie je een kleine selectie van alle vrolijke zomerse (harem)broeken voor kinderen, die ik met zorg in Thailand inkocht. Wist je dat zo ook wel liefdevol ‘flodderbroeken’ genoemd worden omdat ze zo comfortabel en heerlijk luchtig zijn?

Gebloemd, met paisley motiefjes, gestreept of simpel effen. Je kunt kiezen uit de harembroeken, pancake pants en de broeken. Bekijk ze hier allemaal… En als kers op de taart voeg ik in mei ook de zomerse setjes *) toe (onder aan de pagina met jurkjes & setjes voor meisjes). Keus genoeg dus bij het kiezen van de gratis zomerse (harem)broek!

*) met uitzondering van set Blossom

Tip: als je de komende winter de Hollandse kou wil ontvluchten en naar een zonnig oord reist, kies je een kinderbroekje in een maatje groter zodat ‘t over een aantal maanden goed past :)

Nóg een tip: Trek de zomerse harembroek bij je meisje op tot onder de oksels en je hebt een geinige jumpsuit. In dat geval trek je één à twee maten van het bovengenoemde maatje af. Dus bijvoorbeeld een harembroekje maat 116 is een jumpsuit maat 104/110. Zo heb je superlang plezier van een broek!

Verkrijgbaar van maatje baby t/m 134

Hoe werkt ‘t?

Heel simpel! Bestel de harembroek of fisherman pants voor jezelf op de normale wijze. Op de afreken pagina tik je in het vakje ‘notitie’ welke zomerse (harem)broek je er gratis bij wilt ontvangen. That’s it…

Deze mooie actie is  geldig t/m 31 augustus 2022