shortcut naar…

tassen
sleutelhangers
shawls

In Happy Hippie’s webwinkel zie je áltijd de harembroeken Liva. Waarom? Nou… het is een fantastisch model, draagbaar in elk jaargetijde! En je kunt er heel wat stijlen mee uitdragen:

  • lekker casual met een shirtje
  • naar je werk met een leuke blouse en pumps
  • ‘s zomers met een hemdje en flipflops
  • in het voor- en najaar met een longsleeve en gympen
  • als het écht fris is, met een legging eronder!

En het is maar net tegen welke tinten ik aanloop tijdens het inkopen in Thailand. Soms zijn het heel heldere kleuren zoals rood, aqua en felroze. Een andere keer word ik weer verrast door gedekte tinten.

Maar altijd met…

een vrolijk design voor de voorzijde van de tailleband en het zakje (waarin je trouwens heel fijn je telefoon kunt meenemen). Let op, bij elke inkoopronde is het patroon weer anders! Je ziet dan ook naast de grote foto een close-up van de op dat moment beschikbare kleuren. Heb je voorkeur? Laat het bij ‘notitie’ in je bestelling weten.

De harembroeken Liva passen tot een ruime maat 40 door het elastiek aan de achterzijde van het boord. De lengte, gemeten van taille tot onderzijde broekspijp, is 95 cm.

harembroek liva

Mocht je op pad gaan in zo’n mooie broek is het fijn om één van de tassen in Noord Thaise stijl om je schouder te hangen. Vol met fraai borduursel, een echte eyecatcher dus en handig bovendien! Je ziet ze in verschillende maten in de webwinkel. Van 15×15 cm tot 36×36 cm…

Of de superhandige bottle bags! Milieubewust een waterflesje of je Dopper hervullen met kraanwater én je maakt de hippievibe absoluut compleet!