Ook leuk! Onze…

haaraccessoires
tasjes
sleutelhangers

Hier vind je alle harembroeken met patroontjes voor kinderen bij elkaar. Motiefjes zoals ‘t mooie paisley of bijvoorbeeld de vrolijke klaproosjes van de harembroeken Poppy.

Daarbij…

is een aantal broeken speciaal ontworpen door Happy Hippie style’s vaste adresje in Chiang Mai. De kans is dus razend klein dat je nog een dozijn kindjes in dezelfde kleding tegenkomt! Onder andere de vrolijk gekleurde harembroeken Happy worden ook alleen in Chiang Mai verkocht.

Er zijn harembroeken in een stevig geweven kwaliteit, die met glans de Hollandse kou kunnen doorstaan. Zelfs als ‘t echt winters weer is, zijn deze wijde broeken goed te dragen met een legging of maillot eronder.

Maar ook heerlijk zomerse harembroeken! Luchtig katoen, zodat ze je kind ook goed beschermen tegen verbranden en vervelende muggen.

Wil je de Thaise stijl nog meer doorvoeren?

Kies dan voor zo’n vrolijke HaarPompoen om te combineren met de harembroeken met patroontjes. Je vind ze in diverse modelletjes in de webwinkel. De allernieuwste heeft pompoentjes én een gehaakte bloem.

Je kunt je kind verrassen door ook een tasje te bestellen. We hebben ze in heel wat kleurtjes en ze sluiten fijn met een rits, zodat er niks uit kan vallen. De kostbaarheden van je kind (lees schelpjes, steentjes of klein speelgoed) kan veilig meegenomen worden!

Een tip:

In de rubriek ‘nieuws‘ zie je diverse artikelen over de harembroeken. Zoals bijvoorbeeld de juiste broeklengte voor kinderen en hoe je drie seizoenen lang plezier hebt van een zomerse harembroek!