perfect te combineren met…

tassen
shawls
tasjes

De #happyhippie harembroeken voor volwassenen

In deze categorie vind je nogal wat boho broeken… Hieronder een overzichtje van de harembroeken voor volwassenen:

De effen harembroek

Nou ja, effen… De meeste wijde broeken hebben aan de voorzijde een tailleband met een kleurig Noord Thais motief. Plus vaak een zakje in hetzelfde design. De stof is van een dusdanige kwaliteit, dat de harembroeken uitstekend met Hollandse kou te dragen zijn (en als ‘t echt vriest, kun je er een maillot of legging onder dragen).

De harembroeken overslag en Yada zijn naast mooi ook ongelofelijk comfortabel. De stof voelt aan als flanel. Heerlijk toch…?

Daarnaast is er een aantal broeken met handbeschilderde details. Geen ‘dertien-in-een-dozijn’ dus! Harembroek Jin is gemaakt van heerlijk luchtige viscose, perfect voor het voorjaar en zomerse dagen.

Streepjes en flowers

De gebloemde harembroek heeft met recht de naam Fancy gekregen. Wat een plaatje! Goed te dragen in een sportieve setting met een hemdje en slippers, maar met een leuke blouse en sandaaltjes kun je ‘m gerust aan naar je werk.

Maten en de lengte

De meeste broeken zijn voorzien van elastiek in de taille en passen tot een ruime maat 40. Broek Kaya heeft in het boord knoopjes, die je los kunt maken zodat de boho broek past t/m maat 44!

Bij elke harembroek voor volwassenen staat de lengte vermeld. Dit varieert van 95 t/m 100 cm.

Mocht je nog vragen hebben, neem dan gerust contact op.