De oktober actie

anders dan je gewend bent…


Tja… het is een hectische tijd geweest. Tot en met de 10e in Thailand, daarna die mooie nieuwe items online zetten. Daarom is de oktober actie een beetje anders dan je gewend bent van Happy Hippie.

*

Ten eerste:

Op de SALE pagina zie je (nog steeds super cute) artikelen, die het veld moesten ruimen voor de nieuwe collectie. Niet met 50% korting maar ALLES is nóg meer afgeprijsd. De kinderkleding zoals diverse harembroekjes, jurkjes met polka dotjes en alle meisjesrokken zijn nu maar € 3,95. Net als de geinige tasjes Yenn met z’n kwastjes.

De liefste babysetjes met gestempelde bloemen zijn ook verhuisd naar SALE. Tip: geef zo’n jurkje met wit pofbroekje als kraamcadeau!

jurkjes sale

Ten tweede: 

Deze maand viert Happy Hippie style alweer haar 8e verjaardag  en dat daar hoort natuurlijk een gewéldige ACTIE bij!

Houd dus je social media goed in de gaten! Volg je ons nog niet? Snel doen op Facebook en/of Instagram! Tip van de sluier: ‘t is op 12 oktober :)

En tenslotte: Tussendoor zul je nog andere, kleinere acties voorbij zien komen. Zoals bijvoorbeeld een winactie op #lerarendag op 5 oktober en met de Wereld Meisjes Dag op de 11e een leuke korting.