pancake pants

In augustus hebben we bij Happy Hippie de Pancake plus HaarBloem actie! Je krijgt dus bij bestelling van een culotte een super cute haaraccessoire cadeau.

De pancake pants

Deze overslag broeken had ik al wel eerder in Thailand gezien. Maar dan voor volwassenen. Nu vond ik bij een fijn vast inkoopadres in Chiang Mai deze luchtige zomer broeken ook voor kinderen!

Tijdens het afrekenen van mijn inkopen, zag ik dat de winkel eigenaar ‘pancake pants’ op mijn factuur schreef. Dat klinkt best logisch bedacht ik me, want de broekspijpen aan de voorkant worden over elkaar heen geslagen. Als een pannenkoek dus :) Een andere benaming voor broeken met open pijpen schijnt culottes te zijn.

Nice to know:
  • eigen ontwerp van ‘mijn vaste adres’ in Chiang Mai
  • aan de achterkant zit elastiek in de taille
  • 100% katoen (Wikipedia heeft een mooie uitleg over deze stof)
  • verkrijgbaar van maatje 74 t/m 116
  • hier zie je alle pancake pants bij elkaar

HaarBloem

Augustus is dus pancake plus HaarBloem maand… Bij elke kinderbroek uit deze categorie mag je dit haaraccessoire in een kleur naar keuze uitzoeken. Ook de keuze aan jou of je ‘m met een elastiek of op een clip wilt ontvangen.

Hoe werkt de actie?

Heel eenvoudig… Bestel het broekje op de gebruikelijke manier en laat in het vakje ‘notitie’ weten welke HaarBloem je gratis wil hebben.

Deze vrolijke actie loopt t/m 31 augustus 2022