patchwork etui

In de Happy Hippie webwinkel zie je dat de meeste items kleurrijk en opvallend zijn met hun Northern Thai style. Deze maand word je verrast met een extra kleurenexplosie. Je krijgt in februari namelijk een patchwork etui cadeau bij een bestelling vanaf € 25 *)

Wat specs van de etui op een rijtje:
  • de etui sluit met een magneet drukker
  • de binnenkant is zwart (en een enkeling bruin)
  • een extra ritsje aan de binnenkant
  • handig voor pennen, haaknaalden of make up
  • de afmeting is 19,5 x 12 cm
  • HANDMADE
  • prijs € 8,95
  • OP = OP (in dat geval mag je een andere etui -m.u.v. portemonnee Dana- uitzoeken)

Patchwork etui cadeau bij een bestelling vanaf € 25

Jaren geleden ontdekte ik een kleine markt in Chiang Mai. Hier liep ik als enige buitenlander gelukzalig te neuzen tussen al het kleurrijks. Ik was vanzelfsprekend op slag verliefd op de etuis! Ze zijn zo bijzonder… gemaakt van aan elkaar genaaide lapjes Thaise zijde, versierd met borduursels. Ik kocht ze direct in.

Zoals je hierboven kunt lezen, is de etui super handig om je pennen in te bewaren. Maar ook (haak)naalden voor de creatievelingen onder ons of gewoon fijn je mascara, oogpotlood en lippenstift.

Easy winkelen bij Happy Hippie

Op de homepage zie je handige blokken per categorie. Dus met één klik heb je bijvoorbeeld alle harembroeken voor kinderen bij elkaar, in zomerse én winterse kwaliteit. Ook handig is de button waar je op maat kunt zoeken. Zo heb je direct een overzicht van alle kleding zoals harembroeken, jurkjes en rokken in de maat van je kind bij elkaar.

Of alle prachtige tassen met borduursels. Kleine tasjes voor je kleine meisje of natuurlijk om zelf mee op pad te gaan als je niet teveel wilt meenemen. De grote schoudertassen zijn ideaal om mee naar het strand te nemen, zoals ik zelf altijd doe. Een badlaken, mijn iPad en ereader passen er met gemak in.

Genoeg moois dus in de webwinkel! Fijn toch dat je een patchwork etui cadeau krijgt?

Deze actie is geldig t/m 28 februari 2023

*) vanzelfsprekend met uitzondering van de verzendkosten