Je bestelling maakt een d-tour via het zonnige Spanje…

Sinds 2016 verdeel ik mijn tijd tussen España en Nederland. Een deel van de Happy Hippie style voorraad ligt in mijn casa in Burriana! Een portie zon bij de verzending vanuit Spanje dus!

Eerst nam die voorraad een hele hut op onze boot in beslag, dat was niet handig… In ons huis in het havengebied van Burriana (boven Valencia) heb ik nu de Spaanse Happy Hippie style Headquarters. Hier ben ik vaak te vinden; achter mijn bureau, de voorraad keurig in overzichtelijke boxen, de Correos (het Spaanse postkantoor) voor verzending om de hoek. En de beste bakker van Burriana binnen handbereik! Goed geregeld, hè… :)

verzending uit Spanje

Zodra jouw bestelling mijn mailbox binnenrolt, breng ik (als ik in Spanje ben) het pakketje naar Correos voor verzending. Het duurt ongeveer drie á vier dagen voordat het bij jou op de deurmat valt… Maar, in deze bijzondere Corona periode kan het langer duren. Om je alvast te bedanken voor je geduld, vind je een kortingsbon van 10% voor een volgende bestelling in je pakket.

By the way, de verzendtarieven vind je hier

Je ziet dat ik een heel schappelijk bedrag hanteer. Ik vind het altijd zo’n afknapper als je torenhoge verzendkosten blijkt te moeten betalen. Je betaalt namelijk maar € 5,25 per bestelling, vaak (al boven 100 gram) betaalt GirlyStuff een deel mee. Tot 500 gram is het Spaanse tarief € 6,80 en boven een kilo zelfs € 13,20…

Jouw bestelling wordt verpakt in een vrolijk blauwe verzendzak, dus tijdens de verzending kan ‘t niet beschadigen of scheuren. Als ik vanuit Spanje verstuur, staat het adres van ons Spaanse huis op het etiket. Dat is een voorwaarde van Correos, ik mag geen Nederlands adres vermelden… Te verwarrend. Maar, mocht er iets niet in orde zijn met je bestelling, dan hoef je de artikelen niet naar Spanje te retourneren. Ik geef je dan in onze mailwisseling een Nederlands postadres door, voor jou veel gemakkelijker!

Je krijgt dus vaak een heel internationaal pakketje! Alle Happy Hippie style artikelen worden ingekocht in Thailand, veelal meegenomen naar Spanje en vallen op jouw Hollandse deurmat…

Benieuwd naar meer Happy Hippie style weetjes? Check dan andere items in nieuws