combineer ‘t met…

tasjes
haaraccessoires
shirts voor kinderen

Bij zomerse broeken en harembroeken zie je drie categorieën met hippie vibe broekjes voor kinderen.

bohemian harembroeken

Dit zijn de lekker wijde broeken met het kruis tussen de knieën of op de enkels, waarin je kind zich uitstekend kan bewegen. De traditionele harembroek dus… Met elastieken tailleband, zodat het tengere en iets vollere kinderen perfect past. Aan de onderkant zijn de broekspijpen ook voorzien van elastiek, zodat de broek lekker poft.

Een fijn weetje: een harembroek gaat drie seizoenen mee

Wist je dat de harembroek al eeuwenlang telkens in het modebeeld verschijnt? Wikipedia heeft een leuke uitleg over deze altijd hippe broeken.

wijde broeken

Ditmaal zonder het lage kruis, maar ook lekker wijd hoor! Over het algemeen met elastiek bij de enkels. Ook met deze (pof)broeken aan kunnen kinderen fijn spelen. De broeken met printjes zijn veelal voor meisjes, terwijl bij jongens de effen broeken ook hartstikke leuk staan. Ze hebben een tailleband en zakje in vrolijk Noord Thais motief. De gestreepte broeken zijn trouwens ook geweldig! En ‘t beschermt fijn tegen allerlei zomerse stekers en bijters (allebei trouwens).

pancake pants

And last but not least zie je alle pancake pants voor meisjes. Dit zijn geinige katoenen broeken waarbij de voorpanden van de broekspijpen over elkaar heen vallen. Super cute en in heel wat vrolijke kleurencombinaties!

Te combineren met…

De allerliefste shirtjes voor kinderen! Op een enorme markt in Chiang Mai, waar ik als enige farang (buitenlander) liep te struinen, zag ik shirts voor meisjes met leuke Aziatische accenten. Zonder mouwen én met lange mouw, allebei even cute! Perfect te combineren met de zomerse broeken en harembroeken dus…