leuk bij de…

jurken en setjes
rokjes sale
zomerse (harem)broeken voor kinderen

Als je ‘t wel gehad hebt met de standaard accessoires voor je kind, ben je hier aan het juiste adres :) Hier zie je armbanden met een Aziatische twist.

Op de balie van mijn hotel in Chiang Mai zag ik een uitstalling van de vrolijkste armbandjes en ik kocht alle exemplaren met olifantjes in. Ik wilde namelijk graag in Thaise stijl blijven met deze accessoires!

Jammer genoeg was het niet heel veel arm candy… Dus je begrijpt dat ik blij verrast was toen ik weken later een verkoopster op het strand van Jomtien zag met jawel… dezelfde armbanden! Ze vertelde me dat ze ze zelf maakte en dat ze in Chiang Rai (ook in het Thaise hoge noorden) woonde.

Heel veel modelletjes

Met kleurige kraaltjes, met metalen olifantjes, met lint. Als je bijvoorbeeld op ‘armband Dane’ klikt, kun je een keuze maken uit rood, zwart, zilverkleurig of die cute multi color. En zo is het met de andere armbanden met Aziatische twist.

Bij elk bandje staat de maat vermeld. Sommige exemplaren hebben een extra kettinkje zodat je de armband kunt verlengen. De armbandjes Nisa en Rumi hebben absoluut een kindermaatje, maar alle andere armbanden zijn ook goed door volwassenen te dragen.

Tip!

Als je ‘m aan de ruime kant bestelt, is ie (bij een kind) ook als enkelbandje dragen!

En nog een tip: het is natuurlijk een fantastisch verjaardags- of sinterklaascadeautje. Eventueel samen met de leuk tasjes uit de Happy Hippie collectie :)