bottle bags, colorful & super handig!

nog meer ‘meenemers’…

tassen
etuis
tasjes

bottle bags uit Thailand

Eerder had ik petfles houders gezien, die van nylonband gemaakt waren. Echt niet mooi…Deze bottle bags zijn heel wat vrolijker! En superhandig, jij zeult niet met een waterflesje. Je hangt de petfles houder gewoon om je schouder.

Waar je ook heen gaat… Een lange strandwandeling, een middagje winkelen of cultuur snuiven in een interessante stad. Maar natuurlijk ook gewoon op een snikhete dag als je de hond gaat uitlaten of naar je werk loopt.

Fijn om te weten…
  • geschikt voor 500 cc tot smalle 1 liter flessen
  • hoogte 22 à 23 cm
  • breedte 8 à 9 cm
  • met zwart lint van 2 cm breed (schouder of cross over)
  • in heel veel verschillende kleuren en motieven verkrijgbaar

Deze specs gelden voor de meeste modellen bottle bags in de webwinkel, zoals die met jacquard motief, met geborduurde kruissteekjes of met de olifantenprint. Daarnaast is er ook de handmade versie, gemaakt van aan elkaar genaaid kleurrijk band. Elk exemplaar is daarom weer anders.

Weet je dat ook je Dopper uitstekend in de petfles houder past?

Ik draag de missie van Dopper een warm hart toe! Hoe fijn is het om ook onderweg gewoon kraanwater te kunnen drinken en zo de oceanen schoner te houden…

Tip:

Bottle bags komen natuurlijk ook heel goed van pas als je met je kleintje op pad gaat. Een hoog model speenflesje past er ook met gemak in!

Met meer #bohovibe op pad?

Kijk dan eens naar Happy Hippie’s tassen! Lekker groot, prachtig geborduurd en gevonden op kleine, verborgen markten in Chiang Mai.