alle rokjes voor meisjes in SALE

voor € 4,95… OP=OP!

  • die cute rokjes voor meisjes met pompoenen
  • dan de traditioneel Thaise rokken
  • de crinkle rokjes
  • en tenslotte de wikkelrokjes

De vrolijke rokjes met pompoenen

Traditioneel Thaise rokjes

Crinkle ‘fladderrokjes’

Wikkelrokjes

Als je Thailand hoort, denk je natuurlijk direct aan zomerse floddertjes. Maar ik liep ook tegen rokjes voor meisjes aan in stevig geweven stof, die de Hollandse herfst en winter prima doorstaan!

Alle Happy Hippie rokjes voor meisjes op een rijtje:

.
* met pompoenen

Als je voor je meisje iets bijzonders zoekt, ben je aan ‘t juiste adres! In Chiang Mai heb ik een vaste leverancier, die naast heel veel ander leuks ook meisjesrokken met geinige pompoentjes in het assortiment heeft. Telkens, bij elke inkoopronde weer met een ander stofje. Zelfs als er je twee dezelfde naast elkaar legt, is bijvoorbeeld het pompoenrandje weer in een andere kleur. In fijne stevige winterkwaliteit!

* van crinkle stof

Er zijn meisjes die ‘t hun dansrokje noemen omdat ie zo lekker soepel om de benen fladdert. Gemaakt van crinkle (of frotte) in effen kleuren met een vrolijk bewerkt randje. Fijn om te weten dat deze rokjes voor meisjes strijkvrij zijn, dus ook uitstekend geschikt voor in de vakantiekoffer!

* traditioneel Thais

De rokjes in deze categorie zijn traditioneel voor Noord Thailand. Vaak met een tailleband van zwart linnen-achtige stof en daaronder de meest vrolijke kleuren. Soms opgeleukt met pompoentjes, die bewegen als je meisje loopt of springt.

Trouwens… de plisses zitten er na een wasbeurt (op maximaal 30 graden) nog keurig in!

* wikkelrokjes

In tegenstelling tot alle andere Happy Hippie style rokjes voor meisjes zit hier géén elastiek in de taille, maar wikkel je de rok fijn om. Zo past het zowel tengere als iets vollere meisjes uitstekend! Ook hier blijven de plisses na een wasje prima in vorm.

Mooie meevaller: – echt álle rokjes zijn nu te vinden in SALE

De offwhite shirtjes met de geinige striksluiting staan trouwens ontzettend leuk op elk Happy Hippie style skirt. Met én zonder mouw, check ze hier maar eens…

Cute te combineren met…

shirts voor kinderen
haaraccessoires
tasjes