shortcut naar…

tassen
sleutelhangers
shawls

De fisherman pants is een must voor iedereen! Niet alleen voor Thaise vissers dus… Ideaal om thuis te dragen voor mannen én vrouwen, maar ook naar ‘t strand of naar je yoga les. De super wijde broek is eenvoudig te knopen. Je slaat de voorpanden over elkaar, knoopt het lint vast en je slaat de bovenkant om.

fisherman pants wrap

In de webwinkel zie je de lange versie van de broek in heel wat verschillende kleuren. Telkens als ik in die bijzondere (deels ondergrondse) shopping mall bij een vast adresje fisherman pants inkoop, zijn er weer nieuwe kleuren beschikbaar. Van zwart tot lime groen, van navy tot paars. De collectie wisselt daarom nogal eens.

De knielange versie heb ik niet ingekocht omdat ie veel minder charmant is :) Dus, afhankelijk van jouw lengte, valt hij op de voet of halverwege de enkel. Beiden staan goed…

Wist je dat ie heel comfortabel zit als je zwanger bent?

Je kunt ‘m gemakkelijk op, boven of onder je groeiende buik knopen. Omdat het zo’n wijde broek is, past ie altijd! Ook als yoga pants is de Thai fisherman pants ideaal omdat je er fijn veel bewegingsruimte in hebt.

Je kunt de Thai fisherman pants met van alles combineren. Een hemdje, een leuk t-shirt of een longsleeve. Zelfs met een (spijker)jasje erop staat het modieus. En aan je voeten fijne zomerse flipflops of stoere gympen. Alles staat leuk bij deze bijzondere broek!

Mocht je op pad gaan in zo’n mooie broek is het fijn om één van de tassen in Noord Thaise stijl om je schouder te hangen. Vol met fraai borduursel, een echte eyecatcher dus en handig bovendien! Je ziet ze in verschillende maten in de webwinkel. Van 15×15 cm tot 36×36 cm…