Happy Hippie items voor een lief prijsje

een super idee…

cadeaubonnen

Benieuwd waarom de leukste broekjes, jurken en andere items in SALE staan? En waarom niet alleen in de algemeen geldende uitverkoop periodes? Let me tell you why…

Telkens als ik naar Thailand ga, kom ik weer prachtige nieuwe producten tegen. In Bangkok, op de markt van Jomtien Beach, op de enorme Sunday Market in Chiang Mai, maar ook op piepkleine lokale marktjes. Tja… en dan moeten restanten van voorgaande collecties ruim baan maken!

Ruiten

Daarom staan nu bijvoorbeeld de geinige geruite harembroeken in SALE. Heb je trouwens de grijze shirtjes gezien? Aansluitend en voorzien van fijne ribbeltjes. Nu voor maar € 2,95. Super cute te combineren met de harembroeken en rokjes voor meisjes. (die nu dus ook in SALE staan!)

Over rokjes gesproken… De wikkelrokjes hebben leuke  patroontjes én vrolijk bungelende pompoentjes in felle kleuren. Zeker niet mainstream! Ze zijn geschikt voor zowel tengere als wat vollere meisjes omdat je ‘m simpelweg om de taille wikkelt. Alleen nog verkrijgbaar in babymaatjes.

De oer-Hollandse, maar toch #madeinthailand jurkjes met geborduurde tulpen zijn ook naar SALE verhuisd. Je koopt ze nu voor € 8,95 (i.p.v. € 16,95 – € 19,95!). Net als de babysetjes met de gestempelde bloemen. Dat zijn trouwens uitstekende kraamcadeautjes!

Maar… naast al deze vrolijke kinderkleding heb je vast ook de items voor volwassenen gezien. Zoals bijvoorbeeld de linnen shirts met een Aziatische twist en een paar tassen.

Het zijn allemaal laatste stuks, dus op = definitely op!

Het hele jaar door 

zie je artikelen in SALE. Ik geloof er namelijk in dat het veel leuker is om altijd kleding voor een prettige prijs te kopen. Niet alleen in de januari- of juli uitverkoop. Als je dus neust op Happy Hippie style, sla dan vooral deze pagina niet over. Ik doe mijn best om je te blijven verrassen met aanvullingen!