SALE – Happy Hippie style artikelen voor een lief prijsje

een super idee…

cadeaubonnen

Benieuwd waarom de leukste broekjes, jurken en andere items in SALE staan? En waarom niet alleen in de algemeen geldende uitverkoop periodes? Let me tell you why…

Telkens als ik naar Thailand ga, kom ik weer prachtige nieuwe producten tegen. In Bangkok, op de markt van Jomtien Beach, op de enorme Sunday Market in Chiang Mai, maar ook op piepkleine lokale marktjes. Tja… en dan moeten restanten van voorgaande collecties ruim baan maken!

Ruiten en cirkels in SALE

Daarom staan nu bijvoorbeeld de geinige geruite baggy broeken in SALE, net als nog een paar harembroekjes met cirkels. Heb je trouwens de shirtjes gezien? De witte en grijze t-shirts zijn aansluitend en voorzien van fijne ribbeltjes. Nu voor maar € 2,95. Ook de aller- allerlaatste huis schoentjes in Noord Thaise stijl staan voor dit lieve prijsje in SALE. Super cute te combineren met de baggy’s en rokjes.

Over rokjes gesproken… De wikkelrokjes (die nu maar € 4,95 zijn ipv € 14,95) hebben leuke  patroontjes én vrolijk bungelende pompoentjes in felle kleuren. Zeker niet mainstream! Ze zijn geschikt voor zowel tengere als wat vollere meisjes omdat je ‘m simpelweg om de taille wikkelt.

Het hele jaar door 

zie je artikelen in SALE. Ik geloof er namelijk in dat het veel leuker is om altijd kleding voor een prettige prijs te kopen. Niet alleen in de januari- of juli uitverkoop. Als je dus neust op Happy Hippie style, sla dan vooral deze pagina niet over. Ik doe mijn best om je te blijven verrassen met aanvullingen!