shirts met een Aziatisch tintje voor kinderen

In de categorie shirts voor kinderen zie je linnen shirts met een Aziatisch tintje, die perfect staan bij de harembroeken en rokjes in die mooie Noord Thaise stijl.

cute in combinatie met…

zomer baggy's en broeken
haar accessoires
tasjes

In een shopping mall in Chiang Mai (waar ik als enige ‘farang’ – buitenlander liep te neuzen) wachtte ik geduldig op de verkoopster, die alle fisherman pants voor me bij elkaar scharrelde. Ik liep ondertussen van stand naar stand en vond ik deze shirts voor meisjes. Ik was direct verliefd! De bloesjes met een typisch Aziatisch tintje passen namelijk uitstekend bij alle Happy Hippie style baggy’s en broeken. Maar ook natuurlijk bij de typisch Thaise rokjes.

De offwhite shirts zijn van linnen en hebben een grappige sluiting met strikjes. Het vierkante zakje maakt ‘t compleet. Ze zijn wijdvallend tot op de taille, dus super kittig op een harembroekje.

De shirts voor meisjes zijn er zonder én met mouw. Dus voor elk jaargetijde. De meeste bloesjes sluiten met een geinige strik, een enkele met knoopjes gemaakt van kokos schil.

Een leuk Aziatisch alternatief voor een t-shirtje of longsleeve!

Op zoek naar een vrolijke zomer baggy voor je meisje om bij het bloesje te dragen?

Dan kun je je hart ophalen! Streepjes, gebloemd, effen… Als je op dit linkje klikt, ga je direct naar alle zomer baggy’s & -broeken. En voor het gemak ook een directe link naar alle andere harembroekjes van een kwaliteit, die ook de Hollandse kou en nattigheid met glans doorstaan.

Als jullie aan de wandel gaan, is het handig om een tasje mee te nemen. Hierin kan ze al haar kunst en kostbaarheden (lees schelpjes, steentjes…) in meenemen. De schoudertasjes zijn versierd met mooie kruissteekjes of met andere borduursels.