In de categorie shirts voor kinderen zie je linnen shirts met een Aziatisch tintje, die perfect staan bij de harembroeken en rokjes in die mooie Noord Thaise stijl.

cute in combinatie met…

zomerse (harem)broeken voor kinderen
rokjes voor meisjes
tasjes

In een shopping mall in Chiang Mai (waar ik als enige ‘farang’ – buitenlander liep te neuzen) wachtte ik geduldig op de verkoopster, die alle fisherman pants voor me bij elkaar scharrelde. Ik liep ondertussen van stand naar stand en vond ik mooie shirts voor kinderen. Ik was direct verliefd! De bloesjes hebben vaak een typisch Aziatisch tintje en passen dan ook uitstekend bij alle Happy Hippie (harem)broeken. Maar ook natuurlijk bij de Thaise rokjes.

De offwhite shirts zijn van linnen en hebben een grappige sluiting met strikjes. Het vierkante zakje maakt ‘t compleet. Ze zijn wijdvallend tot op de taille, dus leuk op een harembroekje of spijkerbroek.

De shirts zijn er zonder én met mouw. Dus voor elk jaargetijde. De meeste bloesjes sluiten met een geinige strik, een enkele met knoopjes gemaakt van kokos schil.

Een leuk Aziatisch alternatief voor een t-shirtje of longsleeve!

Daarnaast zie je ook linnen shirts met een korte mouw in ‘t offwhite en lindegroen. Mocht je interesse in andere tinten hebben, hoor ik het graag.

De zomerse luchtige katoenen shirtjes, met of zonder geborduurde olifant, passen uitstekend in je vakantiekoffer!

Op zoek naar een vrolijke zomerse harembroek om bij het shirt te dragen?

Dan kun je je hart ophalen! Streepjes, gebloemd, effen… Kijk maar eens bij alle zomerse harembroeken voor kinderen!

Op zoek naar harembroekjes, die met gemak de Hollandse kou en nattigheid doorstaan? Die zie je bij harembroeken voor kinderen

Als jullie aan de wandel gaan, is het handig om één van de tasjes mee te nemen. Hierin kan ze al haar kunst en kostbaarheden (lees schelpjes, steentjes…) in meenemen. De schoudertasjes zijn versierd met mooie kruissteekjes of met andere borduursels.