alle lieve & vrolijke haaraccessoires bij elkaar

leuk bij de…

jurken en zomer setjes
zomer broeken

Als je ‘t wel gehad hebt met de standaard haaraccessoires voor je meisje, ben je hier aan het juiste adres :) Alle elastiekjes, clips en schuifjes zijn made in Thailand en absoluut niet main stream!

Sommige artikelen zijn handmade, zoals bijvoorbeeld de gehaakte HaarBloem. Op de enorme Sunday Market in Chiang Mai zag ik een vrouw ijverig haken achter haar standje. Ik kocht ze allemaal van haar.

Je kent vast nog wel de vintage plastic balletjes aan een elastiekje.In GirlyStuffs webwinkel vind je de handmade (en veel mooiere) versie hiervan. Letterlijk in een handomdraai zet je je haar in een paardenstaart. Fijn om te weten dat we een permanente actie hebben: je krijgt de vijfde HaarKnoop altijd gratis!

Eén van de schattigste haaraccessoires is de Knoopjes haarschuif

Met échte knopen in willekeurige kleur volgorde. Het is, net als de Knoopjes clip, overal bij te combineren.

Hou je van super vrolijk, dan zou je eens naar de HaarPompoenen moeten kijken. Bengelende pompoentjes in primaire kleuren met een heel klein belletje. ‘Ik maak muziek als ik spring’ riep een meisje spontaan.

En last but not least… de HaarBloem! Een lief haaraccessoire van alcantara achtige stof in heel veel kleuren verkrijgbaar met elastiek of op een stevige clip.

Kortom, altijd een haaraccessoire dat bij je meisjes outfit past…