harembroeken én broeken


Je ziet eerst de traditionele harembroeken met #hippievibe en daaronder de ‘gewone’ broeken waar niets gewoons aan is!

de traditionele harembroeken

de ‘gewone’ broeken

perfect te combineren met…

tassen
shawls
tasjes

De #happyhippie harembroeken en broeken voor volwassenen

In deze categorie vind je nogal wat broeken met de #bohovibe… Hieronder een overzichtje van de harembroeken en broeken voor volwassenen:

De effen harembroek

Nou ja, effen… De meeste wijde broeken zoals de Liva hebben aan de voorzijde een tailleband met een kleurig Noord Thais motief. Plus vaak een zakje in hetzelfde design. De stof is van een dusdanige kwaliteit, dat de harembroeken uitstekend met Hollandse kou te dragen zijn (en als ‘t echt vriest, kun je er een maillot of legging onder dragen).

De harembroeken overslag en Yada zijn naast mooi ook ongelofelijk comfortabel. De stof voelt aan als flanel. Heerlijk toch…?

Daarnaast is er een aantal broeken met handbeschilderde details. Geen ‘dertien-in-een-dozijn’ dus! Harembroek Jin is gemaakt van heerlijk luchtige viscose, perfect voor het voorjaar en zomerse dagen.

Streepjes en flowers

De gebloemde harembroek Mai is heerlijk luchtig. Wat een plaatje, hè! Goed te dragen in een sportieve setting met een hemdje en slippers, maar met een leuke blouse en sandaaltjes kun je ‘m gerust aan naar je werk. En natuurlijk superfijn om je op zomeravonden te beschermen tegen muggen.

De ‘gewone’ broeken

Hier is eigenlijk niets gewoons aan! Het zijn broeken voor volwassenen met fijne designs (die bij elke strooptocht in Thailand worden aangevuld) en wijde pijpen. Ze hebben niet het lage kruis wat voor harembroeken zo specifiek is.

Maten en de lengte

De broeken met elastiek aan de achterzijde van het boord passen tot een ruime maat 40. Andere modellen, zoals de zwarte harembroek met lint, de gebloemde Mai harembroeken en de ‘gewone’ broeken Asya  zijn geschikt tot maat 42/44.

Bij de harembroeken en broeken voor volwassenen staat de lengte vermeld. Dit varieert van 95 t/m 100 cm.

Mocht je nog vragen hebben, neem dan gerust contact op.