nieuwsbrief

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Stevige kortingen, de nieuwe aanwinsten uit Thailand en leuke winacties. Maar ook mijn blogs over Spanje, Noorwegen en Thailand en mijn &Andere verhalen. In de nieuwsbrief kun je dat allemaal lezen!

Dat wil je natuurlijk niet missen! Schrijf je daarom in. En dat gaat heel simpel… Hierboven zie je de inschrijfbutton. Vul je gegevens in en klaar! Vanaf dat moment ben je verzekerd van alle Happy Hippie style nieuwtjes en acties.

Maak je geen zorgen, ik ga je niet overspoelen… Je krijgt alleen een berichtje als er nieuwe artikelen online staan, waarvan ik denk dat ze echt interessant zijn voor jou. Daarbij ben ik gék op cadeautjes geven. Zoals bijvoorbeeld een gratis artikel bij je bestelling. Of zomaar eens het derde of vierde artikel helemaal gratis bij je order. Ook als ik een leuke winactie op touw zet, laat ik het je via een nieuwsbrief weten.  Vóórdat ‘t op social media vermeld wordt.

En heb je nog vragen? Stuur dan gerust een berichtje via het contact formulier en je krijgt zo snel mogelijk antwoord.

By the way, als je een bestelling plaatst óf je bent winnaar van een leuke Happy Hippie style actie, neem ik alleen je e-mail adres op in ons nieuwsbrieven bestand. Je kunt je ten alle tijden onder aan de nieuwsbrief afmelden of via [email protected] laten weten dat je e-mail adres niet mag worden opgenomen in dit bestand (wat trouwens met geen enkele derde partij gedeeld wordt! Je gegevens zijn veilig bij ons…) Dat zou natuurlijk jammer zijn, maar ik respecteer jouw wens!