check ook eens…

haaraccessoires
zomerse (harem)broeken voor kinderen
tassen, tasjes en etuis

Zoals je misschien al bij de productomschrijving van de pancake pants heb gelezen, zijn deze bijzonder mooie broeken voor meisjes ontworpen door ‘mijn’ winkel in Chiang Mai. Daar in het hoge Thaise noorden runt een jong echtpaar een winkel (en marktkraam op de enorme Sunday Market) met de leukste kinderkleding.

Al eerder had ik de pancake pants gezien voor volwassenen en was prettig verrast om ze in kindermaten te vinden. Telkens hebben ze weer andere designs en ik koop fanatiek in  : )

Alle details…

vind je uitgebreid bij de productomschrijving van de broeken zoals bijvoorbeeld de buitenbeen lengte. Aan de achterzijde van de culottes (andere benaming voor deze broeken) zit elastiek. Fijn om te weten dat de broekspijpen aan de voorkant niet openvallen. Het zijn dichte pijpen met een overslag, wel zo lekker!

Fijn te combineren met…

de geinige linnen shirtjes! Je ziet ze met driekwart mouw en zonder mouw. De meeste bloesjes sluiten met strikken, sommigen met knoopjes gemaakt van kokos.

Of schuif een HaarBloem op clip in het haar van je meisje. Deze alcantare-achtige haaraccessoire is er in heel wat verschillende tinten, dus je vindt absoluut een bijpassende kleur. De HaarBloem is ook verkrijgbaar met een elastiekje. Zelfs in nog meer kleuren!

Bekijk hier alle haaraccessoires maar eens.