In Chiang Mai heb ik dankzij een vriendelijke oudere taxichauffeur een geweldige markt gevonden. Lekker rommelig en ik loop er als enige farang (Thais voor buitenlander) te snuffelen. Op zoek naar tassen, tasjes, etuis, bottle bags en sleutelhangers. Wat een walhalla!

tasjes Siya, een kleurenexplosie

Het is een utopie om te bedenken dat ik mijn voorraad kan aanvullen met dezelfde tasjes. Als ik resoluut op een winkeltje/kraam afstap, blijkt er namelijk een nieuwe eigenaar te zijn met een volledig ander assortiment…

Maar gelukkig hebben ze in diverse kraampjes manden staan met een warboel aan tasjes Siya : ) Telkens weer in andere kleurstellingen en met andere borduursels.

De selectie qua kleur

Omdat ze dus telkens verschillend zijn, is de indeling op de website gebaseerd op de hoofdkleur. Check dus gerust alle bijgevoegde foto’s! Als je een voorkeur voor een bepaald tasje hebt, kun je dat aangeven in het vakje ‘notitie’ bij je bestelling.

Ze zijn afsluitbaar met een rits, dus lekker veilig. Veelal vind je aan de binnenzijde ook nog een klein ritsje om bijvoorbeeld je huissleutel of wat kleingeld in te bewaren.

Bij ‘tassen, tasjes en etuis‘ heb ik er bewust voor gekozen om de grote tassen een aparte categorie te geven. Evenals de etuis en portemonnees. Zo houden we een beetje overzicht, De grote tassen hebben een afmeting (plat gemeten) van 36 x 36 cm, terwijl de kleinere tassen variëren tussen 15 x 15 cm en 24 x 28 cm.

Keuze genoeg dus… En hou gewoon deze pagina tasjes Siya in de gaten, want ik vlieg nogal eens naar Thailand om op die geinige markt inkopen te doen!

combineer met…
fisherman pants
harembroeken voor volwassenen
shawls