bottle bags een tientje

De paden op, de lanen in…

Echt, het voorjaar komt eraan. En dat vraagt natuurlijk om fijne wandelingen. Over het strand, in de duinen, door het bos of een fijne stadswandeling. Dan wil je natuurlijk wel een flesje water meenemen. Om je te helpen de benen te strekken heeft Happy Hippie nu de bottle bags deal.

Alle bottle bags nu voor een tientje!

Dus nooit meer zeulen met je flesje water als je op pad bent! Hoe fijn is dat… Je hangt gewoon de prachtige waterfles houder over je schouder.

Fijn om te weten:
  • geschikt voor 500 cc tot smalle 1 liter flessen
  • hoogte 22 à 23 cm
  • breedte 8 à 9 cm
  • met zwart lint van 2 cm breed (schouder of cross over)

Eerder had ik petfles houders gezien, die van nylonband gemaakt waren. Echt niet mooi…Deze bottle bags zijn heel wat vrolijker! Er zijn heel wat verschillende designs. Jaquard, grof geweven, bedrukt, patchwork en plisse met kruissteekjes. En dan ook nog in diverse kleuren : )

Weet je dat ook je Dopper uitstekend in de petfles houder past?

Ik draag de missie van Dopper een warm hart toe! Hoe fijn is het om ook onderweg gewoon kraanwater te kunnen drinken en zo de oceanen schoner te houden…

Tip: de bottle bag komt natuurlijk ook heel goed van pas als je met je kleintje op pad gaat. Een hoog model speenflesje past er ook met gemak in!

‘5-in-the-mix’ deal

Zoals je in de webwinkel kunt zien, bespaar je leuk met deze bottle bags deal.

Als je namelijk de ‘5-in-the-mix’ bestelt, krijg je at random vijf bottle bags toegestuurd voor een heel leuke prijs! Normaalgesproken betaal je dan niet € 64,75 (5x € 12,95) maar € 51,80. En nu doet deze deal ook mee met de maart actie en betaal je maar € 40! Je krijgt er dus één GRATIS en dat is een fijne 20% korting.

Meer #madeinthailand moois om je schouder?

Check dan de tassen eens! Prachtig borduursel, lekker ruim (plat gemeten 36 x 36 cm) én afsluitbaar met een rits. Voor de prettige prijs van € 26,95 verkrijgbaar in veel designs. Liever iets kleiners voor onderweg? De geborduurde tasjes Siya zijn net zo mooi, maar een stuk kleiner (20 x 20 cm)

De actie is geldig t/m 31 maart 2024