fotoshoot twins in Thaise jurkjes

Roemeense meisjes in Thaise jurkjes op het Spaanse strand

Het is absoluut een feestje om in te kopen voor GirlyStuff. Ruim voordat ik afgelopen maart weer naar Thailand vertrok, had ik mijn reisschema al diverse keren digitaal onder Frank en Alil’s neus geduwd. Bij mijn zoon, om onze ‘vakantietijd’ op elkaar af te stemmen. Lekker relaxen op Koh Chang mocht echt niet ontbreken!

Bij Alil om de nachttrein naar Chiang Mai te boeken. Dat kan namelijk niet online, je moet gewoon naar het station om tickets te kopen. Het was me eerder al eens gebeurd dat er geen bedje meer te reserveren was, en de hele nacht in een harde stoel… No thanks. ‘t Was een pak van mijn hart toen ze een foto van de drie kaartjes mailde. Alil, Nathan en ik waren alledrie verzekerd van een schommelend bed!

Gelukkig vond Nathan het ook geweldig om de markten af te struinen.

De ‘Oma, you like these pants?’ en ‘Wow oma, look!’ waren niet van de lucht. En daar hingen ze… De liefste jurkjes ooit. Tussen alle toeristenmeuk met olifantenprint straalden witte jurkjes me tegemoet. Met, hoe bestaat het… oer Hollandse tulpen er op geborduurd. Ik kocht al deze beauties, van maat XS t/m XXL. Da’s omgerekend van maatje 80 tot en met 134.

Eenmaal thuis heeft Marc ze gefotografeerd. Plat op een roze achtergrond, prachtig! Maar ik broedde op méér. En dat is gelukt. Mijn Roemeense vriendin Luci heeft namelijk schattige kleindochtertjes. Sophie en Sara, een tweeling van 2,5 jaar. Gistermiddag taaiden we met kinders en GirlyStuff kleding af naar het strand van Burriana.

De kleintjes luisterden uitstekend. Ze liepen heel gehoorzaam in fleurige baggy’s hand in hand naar Marc toe. En nog een keer. Met een ander outfitje aan schaterden ze het uit op de schommels. Tijd voor bovengenoemde witte jurkjes. En toen hadden de meiden het wel gezien… Niks naar Marc toe lopen, maar de voetjes in het zand ingraven. Het toppunt van lolligheid. En rennen over het strand, bukken om schelpjes te bekijken.

Gelukkig was onze fotograaf niks te gek en begon met de grietjes mee te rennen, ondertussen plaatjes schietend.

Na deze intensieve sessie streken we moe maar voldaan op een terras neer. Met een welverdiende biertje, de meisjes werden getrakteerd op een ijsje. Ondertussen bekeken we de foto’s alvast op Marc’s camera. Er zit fantastisch beeld bij, joehoe! Binnenkort online, net als die prachtige jurkjes. I’ll keep you posted!