life is good

Twijfel, twijfel… Zal ik wel, zal ik niet? Vorig jaar was ik heel zeker van m’n zaak. Ik was vastbesloten een kleine bamboo tattoo laten zetten op Koh Chang: Hans’ initialen, mijn favoriete plek in Thailand, tattoo old fashioned style. Alles klopte…

Omdat ik al een poosje met de gedachte speel om mijn lijfspreuk te laten tatoeëren, had ik ‘m thuis al in diverse lettertypen geprint. Maar ik had nog geen idee waar ik ‘m zou willen laten zetten. In elk geval niet op een opvallende plek. Tussen de schouderbladen is mooi, maar daar heb ik natuurlijk geen barst aan. Ik wil het af en toe kunnen lezen en mezelf zo een hart onder de riem steken.

Gisteren in de massagesalon sprak ik een vrouw met prachtige tattoos. Een beetje te veel naar mijn smaak, maar écht prachtig. We raakten in gesprek en ze vertelde me dat Mr Blue een ware kunstenaar met de bamboo-pen is. Tegenover Stone Free, dezelfde waar ik vorig jaar mijn mini-tatoeage liet zetten.

Vanmorgen na het ontbijt liep ik gewapend met de tekst naar Mr Blue. I made up my mind! Een uur later stond deze mooie lijfspreuk in een schrijfmachineletter op de zijkant van mijn rechtervoet:

Life is good, life is great

Always love, never hate

Break the rules, stand apart

Ignore your head, follow your heart

 

3 februari 2015