de ideale zwangerschapsbroek

Tot drie keer toe was ik ‘s zomers hoogzwanger en liep ik in handmade katoenen jurken. Dit is lang geleden, de kinderen zijn ruim volwassen. Maar wat had ik een hekel aan die zwangerschapsjurken. Ténten waren het! Wat had ik graag de ideale zwangerschapsbroek gehad…

Ken je de klassieke Thaise Fisherman pants? Dit zijn super ruime broeken, die je aan de voorkant over elkaar heen slaat. Daarna pak je het lint aan de achterzijde en knoopt ‘t aan de voorkant vast. Je slaat de bovenkant om en klaar! Kortom, de ideale broek als je zwanger bent!

Happy Hippie style verkoopt de luchtige versies van katoen of viscose. De broeken passen qua lengte altijd. Als je lang bent, is het een leuke 7/8 broek. En als je wat kleiner bent, valt ie op de voet.

Toen mijn dochter zwanger was van haar tweeling, was ze op zoek naar de ideale zwangerschapsbroek. En superblij met de donkergroene Fisherman pants die ik haar gegeven had. De broek groeit simpelweg de hele zwangerschap mee! Je kunt ‘m natuurlijk boven op je buik knopen, maar zij vond praktisch om hem onder haar buik vast te maken zodat er niets knelde. De ideale zwangerschapsbroek dus…

Maar, ook als je niet zwanger bent is de vissersbroek fijn om te dragen. Hij neemt weinig ruimte in de vakantiekoffer in en hij beschermt je tegen muggen en andere stekers.

Je vind de Fisherman pants in veel verschillende kleuren in de webwinkel, keus genoeg dus!

Een leuke aanvulling op deze look is de bottle bag. Deze petfles houder is gemaakt van vrolijke stof in heel wat verschillende designs. Er past uitstekend een waterflesje van 500 of 750 ml (en zelfs een smalle literfles) in. Of straks het melkflesje van je kind! Dus nooit meer op pad met een flesje in je hand, maar je hangt ‘m simpelweg om je schouder.