Zoals de naam al zegt, is de fisherman pants de typisch klassieke dracht van Thaise vissers.  Naast dat deze broek áltijd in het modebeeld blijft passen als luchtige zomerbroek, is het ook een fijne yoga broek!

Rol je matje maar uit…

Soms is ‘t gewoon lastig om met je yoga matje onder de arm naar een fysiek klasje te gaan… Online yoga lessen zijn dan een uitkomst! Met plezier volg ik Rolf en Melanie van Happy with Yoga Hun oefeningen zijn stap voor stap en heel overzichtelijk… Hun video’s met uitleg over bijvoorbeeld meditatie zijn ook heel prettig en goed te volgen.

De luchtige broek is wijd en geeft je veel bewegingsvrijheid

Ik maakte kennis met deze katoenen broeken in massagesalons in dit Aziatische land. Tijdens de traditioneel Thaise massage draag je een fisherman pants en een bijpassend wijd shirt. Deze massage is bepaald niet zachtzinnig. Je wordt (zowel op je buik als op je rug liggend) in alle richtingen geduwd en hardhandig gekneed :) Ik merkte daar dat de broek je veel bewegingsvrijheid geeft.

Je wikkelt de fisherman pants heel eenvoudig om. Aan de voorkant sla je de broek twee keer voor je buik, strik erin, omvouwen en klaar… In deze WikiHow en op de foto hieronder zie je stap voor stap hoe je de baggy draagt!

De fijne yoga broek is uitstekend geschikt voor vrouwen én mannen…

Some details:
  • gemaakt van 100% katoen
  • de lengte is 100 cm
  • one size fits all
  • ook geschikt als zwangerschapsbroek
  • verkrijgbaar in 14 kleuren

In de webwinkel vind je ze vriendelijk geprijsd voor maar € 19,95. Van wit tot zwart, van paars tot lime groen. Check ze hier allemaal!

Deze luchtige broek is dus uitstekend geschikt voor je yoga oefeningen, maar ook voor zomerse dagen. Vooral tijdens zwoele avonden, wanneer de muggen, muskieten en andere bijters hun slag willen slaan ben jij ze voor! Neem ‘m dus vooral mee in je vakantiekoffer…

De broeken passen qua lengte altijd. Als je lang bent, is het een leuke 7/8 broek. En als je wat kleiner bent, valt ie op de voet.

Ik wens je een soepel lichaam en een relaxte geest… Succes met je oefeningen in een fijne yoga broek!

fisherman pants wrap