een harembroek gaat drie seizoenen mee

Een zomerse harembroek gaat drie seizoenen mee!

.

Dat klinkt onwaarschijnlijk en ik hoor je bijna denken: ‘Maar mijn kind groeit toch? Hoe kan een harembroekje dan drie seizoenen meegaan?’ Geloof me… je hebt heel lang plezier van zo’n leuke bohemian broek.

Een luchtig katoenen harembroek is namelijk niet zomaar een broekje…

De tailleband van de boho broek uit Thailand bestaat uit een aantal rijen elastiek. Dat is sowieso super handig, want zo past het zowel tengere als iets vollere kinderen. Bij de enkels sluit de broek trouwens ook met elastiek.

Als je de hippie style harembroek zo’n twee maten te groot koopt, trek je ‘m op tot onder de oksels van je meisje. Zo heb je een geinige ‘broekjurk’, oftewel jumpsuit. Dus bijvoorbeeld een harembroek maat 116 is een jumpsuit maat 104/110.

Het seizoen daarop is ‘t een ‘gewone’ broek, van de taille tot op de enkel van je meisje. And last but not least… daarna staat de harembroek echt geinig als kuitbroek!

Dus een zomerse harembroek gaat drie seizoenen mee! Je kunt hier de zomerse harembroeken bekijken (in dit overzicht zie je eerst de katoenen broeken en daaronder de in dit artikel bedoelde harembroeken)

Trouwens… hetzelfde geldt natuurlijk voor bijvoorbeeld de harembroek Boho voor volwassenen! Jij groeit natuurlijk niet meer, maar je kunt kiezen hoe je deze kleurrijke harembroek wil dragen. Of je laat ‘m op de heup hangen óf  je trekt de bohemian broek op tot onder je oksels en je hebt een jumpsuit tot net onder de knie.

De hippie look compleet maken?

Dat is heel gemakkelijk met al die kleurrijke Happy Hippie style items! Zoals bijvoorbeeld met de shawls die gemaakt zijn van zijdezachte tricot en organza. Om je hals gedrapeerd of zoals ons model spontaan deed, om het hoofd.

En check ook de tassen, tassen en etuis in Noord Thaise stijl eens. Met fraaie borduursels in verschillende formaten. Welke je ook kiest, het is een super aanwinst!