zomer- en winterkleding altijd online

Soms krijg ik de vraag: Waarom staan de zomerkleding én winterkleding altijd online in Happy Hippie style’s webwinkel…? Dat zal ik je uitleggen!

Ongetwijfeld ben ik niet de enige die een spuughekel heeft aan druilerig weer, kou en nattigheid. Het mooiste moment om een vakantie naar een warm, zonnig oord te boeken is in de eerste maanden van het jaar. Niets heerlijker dan bijvoorbeeld de Thaise zon op je bolletje in februari!

Uit ervaring weet ik hoe moeilijk het is om rond deze periode zomerkleding te vinden. In ‘stenen winkels’ sowieso niet en online is ‘t ook niet al te gemakkelijk. Daarom vind je bij Happy Hippie style het hele jaar zowel de zomer setjes & jurkjes als de lieve fladderrokjes. Ook de zomerse harembroeken voor kinderen staan 365 dagen per jaar online. Fijn hè…

De wijde harembroeken zijn van luchtig katoen of viscose (Wikipedia heeft een mooie uitleg over dit materiaal) gemaakt, zodat ze je kind prima tegen allerlei exotische bijters en stekers beschermen. Hetzelfde geldt trouwens voor de klassiek Thaise fisherman pants voor jezelf! Deze super wijde broek sla je eenvoudig om en je knoopt de strik.

de ideale zwangerschapsbroek

Andersom geldt natuurlijk hetzelfde! Mocht je bijvoorbeeld in het voorjaar een vakantie naar het hoge noorden van Noorwegen overwegen, dan komen de winterkleding goed van pas. Vooral de rokken voor meisjes met de vrolijke pompoen rand aan de onderkant zijn super vrolijk om te zien en daarbij lekker warm. Met een maillot eronder en een paar stevige laarsjes is de look compleet.

En vergeet de harembroeken van stevig geweven stof niet! Een aantal is geschikt voor meisjes en jongens, zoals bijvoorbeeld de broeken Mavi en Jazzy. Als ‘t echt heel koud is, kan er een maillotje onder.

Dus daarom zomerkleding én winterkleding altijd online bij Happy Hippie style!