zomerkleding en winterkleding

Soms krijg ik de vraag: Waarom staan de zomerkleding én winterkleding altijd online in Happy Hippie’s webwinkel…? Dat zal ik je uitleggen!

Ongetwijfeld ben ik niet de enige die een spuughekel heeft aan druilerig weer, kou en nattigheid. Het mooiste moment om een vakantie naar een warm, zonnig oord te boeken is in de eerste maanden van het jaar. Niets heerlijker dan bijvoorbeeld de Thaise zon op je bolletje in februari!

Uit ervaring weet ik hoe moeilijk het is om rond deze periode zomerkleding te vinden. In ‘stenen winkels’ sowieso niet en online is ‘t ook niet al te gemakkelijk. Daarom vind je bij Happy Hippie het hele jaar zowel de jurken en setjes als de lieve fladderrokjes (nu staan alle rokjes voor meisjes in SALE voor maar € 4,95!). Ook de zomerse harembroeken voor kinderen staan 365 dagen per jaar online. Fijn hè…

De wijde harembroeken zijn van luchtig katoen of viscose gemaakt, zodat ze je kind prima tegen allerlei exotische bijters en stekers beschermen.

Hetzelfde geldt trouwens voor de klassiek Thaise fisherman pants voor jezelf! Deze super wijde broek sla je eenvoudig om en je knoopt de strik.

harembroeken mavi

Andersom geldt natuurlijk hetzelfde! Mocht je bijvoorbeeld in het voorjaar een vakantie naar het hoge noorden van Noorwegen overwegen, dan komen de winterkleding goed van pas. Vooral de rokjes voor meisjes met de vrolijke pompoen rand aan de onderkant zijn super vrolijk om te zien en daarbij lekker warm. Met een maillot eronder en een paar stevige laarsjes is de look compleet.

En vergeet de effen harembroeken voor kinderen van stevig geweven stof niet zoals de broeken Mavi, Nuri, Kangaroo en Jazzy. Als ‘t echt heel koud is, kan er een maillotje onder.

In de categorie harembroeken voor volwassenen staan super fijne broeken, die van dezelfde stevig geweven stof zijn. Bijvoorbeeld de Liva en de zwarte harembroek met lint…

Dus daarom zomerkleding én winterkleding altijd online bij Happy Hippie!